Skip to main content

Een aantal diensten op een rijtje; vraag naar de mogelijkheden

Visitekaartje

Het visitekaartje is niet alleen een geschikt medium om contactgegevens uit te wisselen, je laat er direct een professionele eerste indruk mee achter bij je contacten. Extra opvallen? Dat kan bijvoorbeeld met een mooie reliëflak of een extra steunkleur, zoals bijvoorbeeld goud.

Visitekaartje. Patroon van het logo.
Visitekaartje goud.
Voorbeeld van een visitekaartje achterkant.
Pagina uit het boek De reis om de Wereld van Charles Darwin
Inhoudsopgave van een Manifest
Tekstopmaak
Documenten

Een goed opgemaakte tekst ziet er aantrekkelijk uit en is prettig om te lezen. Het zorgt er bovendien voor dat ook de inhoud overtuigend naar voren komt.

Documenten die digitaal zullen worden gelezen, vragen om een andere benadering dan documenten die worden gedrukt. Zo kan bijvoorbeeld een digitale pdf worden voorzien van interne links, vanaf de inhoudsopgave naar de hoofdstukken, en moet je bij drukwerk rekening houden met de vertaling van een beeldscherm naar papier. Daar zal ik natuurlijk in adviseren!

Plattegrond

Of het nu gaat om een plattegrond met alle campingplaatsen, een looproute door een gebouw of een kadastrale kaart in de kleuren van de huisstijl. Ik kan een plattegrond voor je digitaliseren en vormgeven. De afbeeldingen zijn getekend in vectoren, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt voor grote, scherpe afdrukken. En mocht er iets wijzigen, dan is dat altijd aan te passen.

Detail van een plattegrond van een camping
Plattegrond met daarop de kavels en deel van de omgeving voor een vastgoedproject
Plattegrond looproute op de begane grond.
Kerstkaart

Al een aantal keer kreeg ik van een bedrijf de vraag een persoonlijke kerstboodschap te ontwerpen. Het einde van het jaar is een mooi moment om medewerkers te bedanken of om klanten nog eenmaal van je te laten horen met een positieve boodschap.

Kerstwens in de huisstijl van het bedrijf
Kerstkaart voor een projectaannemer in de huisstijl van het bedrijf
Kerstkaart voor een projectaannemer in de huisstijl van het bedrijf
Flyer van shopping center Alexandrium
Invulformulier op het formaat van een flyer
Tekstuele flyer over destructie
Flyer

Een flyer is een mooi, handzaam medium voor een korte boodschap. Ook geschikt voor bijvoorbeeld een kort invulformulier. Het ongevouwen papier heeft meestal het formaat A5 of in de buurt daarvan. Past de inhoud niet op 1 pagina, kies dan voor een brochure van meerdere pagina’s.

Ook voor ontwerpen op grootformaat kan ik je van dienst zijn. Naast posters is de Roll-up Banner een steeds populairdere keuze.

Roll-up Banner

Groots opvallen doe je met een Roll-up Banner. Je ziet ze vaak staan op beurzen of bij presentaties. Het makkelijke van deze 2 meter grote ‘poster’, is dat je hem zo uit de cassette rolt en overal neer kan zetten.

Zo’n groot formaat betekent niet dat je meer ruimte hebt voor inhoud, integendeel. Houd er rekening mee dat mensen de banner bekijken in het voorbijlopen of op grotere afstand. Net is bij een abri in een bushokje. De informatie is daarom vaak kort en bondig, maar wel opvallend!

Roll-up Banner voor een congres in Utrecht
Ontwerp voor een Roll-up Banner